De kans op een val verkleinen door het vergroten van de mobiliteit en zelfredzaamheid.

Het door de Gemeente Rotterdam gefinancierde project voor het stimuleren van gezondheid, sport en bewegen, preventie en het versterken van de sociale basis.

Na de succesvolle start van ons valpreventieproject Ronde 1 start nu ook Ronde 2 vanaf 4-6-24.

Wilt u weten we voor u kunnen betekenen? Schrijf u dan in op het onderstaand formulier. We zullen u inlichten over het beperken van valrisico en we zullen u daarop testen. We maken een inschatting voor uw valrisico en geven u hierbij een vrijblijvend advies. We zullen een bijeenkomst organiseren bij de eerst volgende mogelijkheid om een nieuwe groep te starten.

Hierbij is er een diƫtiste aanwezig om u te ondersteunen waar nodig. Informatie en advies over het eten van voldoende energie, eiwitten en voedingstoffen voor meer kracht en vitaliteit.

We testen en meten en stellen een advies op. U krijgt een afspraak voor een tijdsslot waarop we met u aan de slag gaan met o.a. de Smart Floor. Hierna krijgt u een vrijblijvend advies. Aan de hand van onze testen is het namelijk mogelijk dat u in aanmerking komt voor het TOM valpreventieproject van 2024 of later. Het project bestaat uit o.a. 14 trainingen en 6 lunches. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

bij voorkeur 06, 010 mag ook.

Schrijf je nu in!

We testen u onder andere met behulp van de ‘Smart Floor’, bekijk de video hieronder

Het project wordt gesubsidieerd door:

In samenwerking met:

Het TOM project Rotterdam. Wat we gaan doen: