De kans op een val verkleinen door het vergroten van de mobiliteit en zelfredzaamheid.

Onderstaand inschrijfformulier is voor de introductie met het door de Gemeente Rotterdam gefinancierde project voor het stimuleren van gezondheid, sport en bewegen, preventie en het versterken van de sociale basis.

Schrijf je in voor deze gezondheidsdag op

26 maart 2024 of op 2 april 2024 voor een presentatie en een test op de Smart Floor

Wilt u weten we voor u kunnen betekenen? Schrijf u dan in op het onderstaand formulier. We zullen u inlichten over het beperken van valrisico en we zullen u daarop testen. We maken een inschatting voor uw valrisico en geven u hierbij een vrijblijvend advies.

Hiernaast is er een diƫtiste aanwezig om u te ondersteunen waar nodig. Informatie en advies over het eten van voldoende energie, eiwitten en voedingstoffen voor meer kracht en vitaliteit.

13:30u beginnen we met een korte presentatie van Lenneke Leenheer(Diƫtiste) en Willemjan Daas(Fysiotherapeut) over valpreventie. Daarna gaan we testen en meten en een advies opstellen. U krijgt een afspraak voor een tijdsslot waarop we met u aan de slag gaan met o.a. de Smart Floor. Hierna krijgt u een vrijblijvend advies. Aan de hand van onze testen is het namelijk mogelijk dat u in aanmerking komt voor het TOM valpreventieproject van 2024. Het project bestaat uit o.a. 14 trainingen en 6 lunches. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Schrijf je nu in!

bij voorkeur 06, 010 mag ook.

We testen u onder andere met behulp van de ‘Smart Floor’, bekijk de video hieronder

Locatie

Locatie Huis van de Wijk ‘de Halte’
Hoge Schiehof 39, 3042 AZ Rotterdam, Nederland
(Bibliotheek Overschie)

Het project wordt gesubsidieerd door:

In samenwerking met:

Het TOM project Rotterdam. Wat we gaan doen: